Essentials of human nutrition
edited by Jim Mann, A. Stewart Truswell
Bok · Engelsk · 2012
| Medvirkende | |
|---|---|
| Utgitt | Oxford : Oxford University Press , cop. 2012
|
| Omfang | XX, 695 s. : ill.
|
| Utgave | 4th ed.
|
| Opplysninger | 1st ed. 1998. - 3rd ed. 2007. - Inneholder hoveddelene: Energy and macronutrients -- Organic and inorganic essential nutrients -- Nutrition-related disorders -- Foods -- Nutritional assessment -- Life stages -- Changing food habits -- Applications
|
| Emner | Nutritional Requirements
ernæringssykdommer ernæring mat matvarer matsikkerhet funksjonell matvaner kosthold kostholdsrelaterte sykdommer folkehelse kosthald |
| Dewey | |
| ISBN | 9780199566341
|
- Atlantis Medical University College: Library Fuengirola har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Atlantis Medisinske Høgskole: Biblioteket Oslo har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Høgskulen på Vestlandet: Biblioteket Bergen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Øya har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)