
Syn på mad og drikke i 1800-tallet
redigeret af Ole Hyldtoft
Bok · Dansk · 2010
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | København : Museum Tusculanum , cop. 2010
|
Omfang | 296 s. : ill.
|
Opplysninger | Boka er den andre av fire utgivelser om matkultur utgitt i forbindelse med forskningsprosjektet "Mad, drikke og tobak i det 19. århundrede. Forbrugsmønstre, kultur og diskurser". - Tittlesidens verso
|
Emner | Cooking - history
Denmark Food - history Nutritional Sciences - history Vis mer... Kokebøker
Mat Mattradisjoner matlagning ernæring oppskrifter kokebøker 1800-tallet matkultur matlaging europa danmark måltider |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788763532648
|
- Høgskulen på Vestlandet: Biblioteket Bergen har 1 av 1 ledig
- INN: Universitetsbiblioteket Elverum har 1 av 1 ledig
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Øya har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 1 av 1 ledig
- UiO : Universitetsbiblioteket: Medisinsk bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 1 av 1 ledig
- UiT Norges arktiske universitet: Museumsbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 1 av 1 ledig
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Rauland har 1 av 1 ledig