
An edible history of humanity
Tom Standage
Bok · Engelsk · 2009
Utgitt | London : Atlantic Books , 2009
|
---|---|
Omfang | 269 s. : ill., kart
|
Opplysninger | Throughout history, food has done more than simply provide sustenance. It has acted as a tool of social transformation, political organization, geopolitical competition, industrial development, military conflict and economic expansion. In An Edible History of Humanity Tom Standage serves up a hugely satisfying account of ways in which food has, indirectly, helped to shape and transform societies around the world. It is a dazzling account of gastronomic revolutions from pre-history to the present.
|
Emner | Agriculture - History
Food habits - History Food preferences - History Food - Economic aspects Vis mer... Food - Symbolic aspects
Agriculture Cultural development Farming systems Historie Historisk framstilling History Mattradisjoner World landbruk jordbruk driftsform kulturarv mat drikke kulturhistorie |
Dewey | |
ISBN | 9781843546344. - 9781843546351
|
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Norges handelshøyskole: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Arkeologisk museum har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)