
Food studies : an introduction to research methods
Jeff Miller
Bok · Engelsk · 2009
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Oxford : Berg , 2009
|
Omfang | 219 s. : ill.
|
Emner | Food - Research
Forskningsmetoder Mat Mattradisjoner ernæring matstudier matvaner matskikker forskning ernæringsforskning metoder forsking kosthold forskningsmetoder mat etnografiske feltarbeid historiske kvantitative kosthald matvanar |
Dewey | |
ISBN | 9781845206802. - 9781845206819
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for samfunnsvitenskap, musikk og psykologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)