
Kjemi på kjøkkenet : om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Anu Hopia
Bok · Bokmål · 2017
Originaltittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Omfang | 207 sider : illustrasjoner i farger
|
Opplysninger | Matlaging er håndverk, men også kjemi, biologi og fysikk. Når vi koker et egg eller lager en gjærdeig setter vi i gang mange prosesser. Denne boka kan brukes til å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlaging mer spennende, hodet klokere og maten mer smakfull. Her får du svar på spørsmål som: Må biffen egentlig ha romtemperatur før den stekes? Vil kaken falle sammen dersom du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Går det an å lage eplepai helt uten epler? Ny heftet utgave av boken som utkom første gang i 2017. Omtalen er utarbeidet av BS.
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 9788282821995 : Nkr 249.00
|
- Forsvarets høgskole: Biblioteket Sjøkrigsskolen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Realfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Realfagsbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Vestland fylkesbibliotek - vidaregåande skular: Koordinator for felles database har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)