
Kost og spisevaner i 1800-tallet
redigeret af Ole Hyldtoft
Bok · Dansk · 2009
Utgitt | København : Museum Tusculanums Forlag , 2009
|
---|---|
Omfang | 403 sider : illustrasjoner
|
Opplysninger | "...udspringer af forskningsprosjektet "Mad, drikke og tobak i det 19. århundrede. Forbrugsmønstre, kultur og diskurser."" - Tittelsidens verso
|
Emner | |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 9788763510981
|
- INN: Universitetsbiblioteket Elverum har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Museum Stavanger: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for humaniora har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)