Prosesser og produkter i norsk fiskeindustri. Bind 1.
Torbjørn Pedersen
Bok Nynorsk 1989 · Lærebok
Flere språk: Bokmål
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Universitetsforlaget , 1989
|
---|---|
Omfang | 328 s.
|
Utgave | 2. utg.
|
Opplysninger | I : Råstoffer, hjelpestoffer, førstegangsbehandling, kjøling. II : Frysing og fryste fiskevarer
|
Emner | Fiske(produksjon) (sosialøkonomi) - Norge
Fiskeindustri Fiskekonservering(næringsmiddelindustri) Næringsmiddelindustri Vis mer... Fiskeprodukter - Konservering
Fiskeindustri(produksjon) (sosialøkonomi) - Lærebøker Fiskeindustri(sosialøkonomi) - Lærebøker Fiskekonservering(næringsmiddelteknologi) - Lærebøker Fiskeprodukt(næringsmiddelteknologi) - Lærebøker Fiskekonservering - Lærebøker Fiskeprodukt - Lærebøker fiskeindustri fiskeprodukter konservering |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8200036820
|