
Food culture in Scandinavia
Henry Notaker
Bok · Engelsk · 2009
Utgitt | Westport, Conn. : Greenwood Press , 2009
|
---|---|
Omfang | XVI, 221 s. : ill.
|
Opplysninger | Greenwood : GR4922
|
Emner | Cookery, Scandinavian
Food habits - Scandinavia Scandinavia - Social life and customs Historisk framstilling Vis mer... Mat
Matvaner Tradisjoner norden matkultur skandinavia matvanar tradisjonsmat matvaner måltider spisevaner drikkevaner norge |
Geografisk emneord | Norden . - Skandinavia
|
Dewey | 394.120948 . - 394.109481
|
ISBN | 9780313349225
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Høgskulen på Vestlandet: Biblioteket Bergen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- INN: Universitetsbiblioteket Elverum har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- INN: Universitetsbiblioteket Evenstad har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord universitet: Universitetsbiblioteket i Steinkjer har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Altabiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Porsgrunn har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Vestfold har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)