Traceability of chicken : specification of the information to be recorded at chicken slaughter/processing establishments and other links in chicken distribution chains
Kathryn A.-M. Donnelly ... [et al.]
Bok
·
Engelsk
·2008
Detaljer
Utgitt
Tromsø : Nofima market , 2008
Omfang
44 s.
Opplysninger
Elektronisk reproduksjon
Emner
sporing kylling distribusjonskjeder standarder
ISBN
9788272516559
Bibliotek som har denne
Fiskeridirektoratet: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
Nord universitet - Universitetsbiblioteket Bodø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)