Food chemistry
H.-D. Belitz
Bok · Engelsk · 2009
| Annen tittel | |
|---|---|
| Medvirkende | |
| Utgitt | Berlin : Springer , cop. 2009
|
| Omfang | XLIV, 1070 s. : ill.
|
| Utgave | 4th rev. and extended ed.
|
| Opplysninger | Engelsk oversettelse: 1st ed. 1987. - Grunnlagsutg.: 6., vollst. überarb. Aufl. 2008. - Tysk originalutg.: Berlin : Springer, 1982
|
| Emner | |
| Dewey | |
| ISBN | 9783540699354
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Ålesund har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Realfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Biblioteket P35 har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Realfagsbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)