
Improving farmed fish quality and safety
edited by Øyvind Lie
Bok · Engelsk · 2008
Utgitt | Cambridge Boca Raton, Fla : Woodhead : CRC Press , 2008
|
---|---|
Omfang | XVII, 628 s.
|
Emner | Fish culture
Fish farms Fish products Fish Vis mer... Food safety
Quality fiskeprodukter kvalitetskontroll oppdrettsfisk kvalitet helsefordeler helserisker |
ISBN | 9781420077919. - 9781845692995
|
- Fiskeridirektoratet: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nofima : Biblioteket Tromsø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Lysholm har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Ålesund har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)