Hygiene i praksis for kokker og servitører
Bjørn Tore Furset ... [et al.]
Bok Bokmål 1995 · Videregående skole
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Utgitt | Oslo : Universitetsforl. , 1995
|
---|---|
Omfang | 110 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | Opplagshistorikk: 2. oppl. 1998; 3. oppl. 2001; 4. oppl. 2002; 5. oppl. 2005. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Hotell/næring-fag
Hygiene Grunnbøker VK1 Kokkfag Hotell- og næringsmiddelfag Hygiene Grunnbøker VK1 Servitørfag Hotell- og næringsmiddelfag Kjøkkenhygiene Vis mer... Kokker
Matlaging Næringsmiddelhygiene SERVITØRER Servitør-fag Smitteoverføring - smitte Hygiene - kokker - servitører Offentlig hygiene - Lærebøker kokker servitører hygiene storkjøkken |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8200415066. - 9788200415060
|