
The atlas of food : who eats what, where and why
Erik Millstone
Bok · Engelsk · 2008
Utgitt | London : Earthscan , 2008
|
---|---|
Omfang | 128 s. : ill.
|
Utgave | 2nd ed.
|
Emner | Matforsyning
Næringsmiddelindustri ernæring matforsyning sult matproduksjon forbruk matforbruk underernæring fedme kugalskap genteknologi functional foods tilsetningsstoffer verden kart tilstand statistikk konsumenter forbrukere |
Dewey | |
ISBN | 9781844074990
|
- Atlantis Medisinske Høgskole: Biblioteket Oslo har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- INN: Universitetsbiblioteket Elverum har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Bø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)