Kjøtt & vin


Trond Moi & Toralf Bølgen med gode venner ; [tekst: Øivind Hånes ; foto: Mats Widén]
Bok Bokmål 2008 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Bølgen, Toralf (medforf.)
Utgitt
Oslo : Gyldendal , 2008
Omfang
372 s. : ill.
Opplysninger
På løst omslag: Den store boken om kjøtt og vin. - Har innholdsfortegnelse, register. - Kjøtt er kjent som stor proteinkilde og smaksbærer. I denne boken får du tips om hvordan man kan tilberede kjøtt på en måte som tar hensyn til både konsistens, saftighet og smaksrikdom. Alt fra fjærkre, svin, rødt kjøtt, innmat og vilt er representert i form av 175 oppskifter på både klassiske og moderne kjøttretter i alle fasonger og varianter. Til hver oppskrift følger et vinforslag.
Emner
Sjanger
Dewey
641.5 . - 641.2 . - 641.22 . - 641.66
ISBN
978-82-05-38491-0(ib.) : Nkr 449.00. - 978-82-525-6987-2

Bibliotek som har denne