Mat fra skogen


Magnus Sjøberg og Baard Næss (foto)
Bok Bokmål 2009 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Næss, Baard (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Tun , cop. 2009
Omfang
265 s. : ill.
Opplysninger
Tverrformat. - Har innholdsfortegnelse. - Denne boken inneholder retter og drikker der sopp, bær og planter er hovedingredienser. Mange av rettene er basert på råvarer som elg, rype, reinsdyr og fjellfisk. Her får man også kunnskap om de vanligste spiselige bær, sopp og planter fra norsk natur, samt hvordan man sylter, hermetiserer og fryser ned. Magnus Sjøberg er kokk og jobber i dag som matstylist og forfatter. Baard Næss er mat- og naturfotograf.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-525-7349-7. - 978-82-529-3261-4(ib.) : Nkr 399.00

Bibliotek som har denne