Mat for god helse
Miriam Polunin · oversatt av Bente-Lill Øygard ; gjennomgått av Roald Strand ; [foto: Andy Crawford, Steve Gorton ; matfotografering: Andrew Whittuck]
Bok Bokmål 1998 · Kokebok
Les boka på nett
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | Strand, Roald, (medarbeider)
|
Utgitt | Oslo : Damm - Teknologisk forl. , 1998
|
Omfang | 160 s. : ill.
|
Opplysninger | Bibliografi: s. 151-154. - En mangfoldig samling av oppskrifter med 50 viktige matvarer som man bør spise mer av for å være bedre rustet mot sykdom og oppnå bedre helse og økt velbefinnende. Forfatteren beskriver hvordan disse matvarene øker vitaliteten og bedrer helsen. Boken omfatter osgå dietter og råd om mat som forebygger eller lindrer lidelser. Lettfattelig oversikt over næringsverdienog de helsemessige egenskapene til hver rett. Boken er basert på de siste tiårenes omfattende forskning og gjennomgått av dr. med. Roald Strand. Gjennomillustrert med fargefotografier.. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | Diabetes
Ernæring Ernæring((NO-OsBA)1112822) Ernæring(personlig helse) Vis mer... Ernæringslære
Gastronomi Grønnsaker Helse Helsekost Hjertesykdommer Kokebok Kokebøker Kokekunst Kosthold Mat og drikke Matlaging Matoppskrifter Matvarer og matlaging Matvarer Oppskrifter Organisk mat Selskapsretter Sommermat Sukkersyke Vegetarkost Vintermat ernæring(helsefremmende virksomhet) kosthold(helsefremmende virksomhet) Diabetikerkost Diett Helsekost(matlaging) Helsekost((NO-OsBA)1114608) matvarer ernæringslære ernæring helsekost matlaging kokebøker kosthald oppskrifter kokebok kosthold helse |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 82-512-0508-5. - 82-512-0542-5(ib.) : Nkr 289.00
|