Stormberger


Steinar J. Olsen ; [medforfattere: Jørn Wisløff og Leif Iversen]
Bok Bokmål 2011

Oppdaterer

om denne boka:

Stormberger er fortellingen om sports- og turtøyprodusenten Stormbergs samfunnsengasjement, og om gründeren bak det hele: Steinar J. Olsen.

Boken handler om opp- og nedturer. Den handler om et gründerliv, og den viser hva store og små virksomheter i praksis kan gjøre for å ta et aktivt samfunnsansvar.

John G. Bernander, Børge Brende, Trond Giske, Erna Solberg og Trine Lise Sundnes har i boken bidratt med sine perspektiver og synspunkter på temaene boken omhandler.

Bokens hovedtemaer er inkluderende arbeidsliv, etisk handel, miljø- og klimautfordringer. Men for å skape en bedre forståelse for Stormbergs forretningsfilosofi og hvorfor Steinar J. Olsen har valgt å bygge selskapet rundt verdiene inkluderende, ærlig, modig og bærekraftig, går boken også tilbake i tid.

Flere har etterlyst bakgrunnen for Stormbergs samfunnsengasjement og stilt spørsmålstegn ved om dette er naiv snillisme. Mange lurer også på hva Stormberg har gjort for å knekke kombinasjonskoden: tjene penger og ha et sterkt samfunnsengasjementet som gjennomsyrer hele bedriften.

Det viste seg raskt at det ikke fantes noen enkel forklaring på Stormbergs suksess. Det var heller ingen enkelt hendelse som hadde formet Stormberg-filosofien.

Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Hegnar media , 2011
Omfang
206 s.
Opplysninger
Undertittel på løst omslag: Samfunnsansvar - fra ord til handling
Emner
Dewey
ISBN
9788271462574 : Nkr 369.00

Bibliotek som har denne