Alle kan lære å lage mat


Jamie Oliver ; fotografier ved David Loftus og Chris Terry ; oversettelse ved Eva Storsveen og Kyrre Haugen Bakke ; konsulent for den norske utgaven: Ingrid Espelid Hovig
Bok Bokmål 2009 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Bakke, Kyrre Haugen (oversetter)
Hovig, Ingrid Espelid (medarbeider)
Loftus, David (fotogr.)
Storsveen, Eva (oversetter)
Terry, Chris (fotogr.)
Utgitt
Oslo : Gyldendal , 2009
Omfang
359 s. : ill.
Opplysninger
"Bring det videre" - Omslaget. - Har innholdsfortegnelse, register. - I Jamie Olivers nye bok er budskapet at alle kan lære seg å lage mat. Han er opptatt av at man må begynne å lage mat fra bunnen igjen og presenterer enkle basisoppskrifter til både frokost, lunsj, middag, desserter, søndagsmiddag og eksotiske retter. Alle oppskriftene er forklart med trinn-for-trinn bilder. Boken inneholder i tillegg lister over hva som trengs i et kjøkken.
Emner
Sjanger
Dewey
ISBN
978-82-05-39151-2(ib.) : Nkr 429.00. - 978-82-525-7105-9

Andre utgaver/formater

Alle kan lære å lage mat
Jamie Oliver ; fotografier ved David Loft...

Tale på CD · Bokmål · 2010

Tilhører NLB
Vis hos NLB

Bibliotek som har denne