Forvandlerne


av T. Cooper og Allison Glock-Cooper ; oversatt av Ina Vassbotn Steinman
Bok Bokmål 2014 T.. Cooper,· Roman

Oppdaterer

Ethan er en helt vanlig tenåringsgutt som gjerne skulle hatt litt bedre drag på jenter. Snart viser det seg at de manglende sjekkeferdighetene, er hans minste problem. En morgen våkner han opp i kroppen til Drew Bennér, en blond og over middels søt jente. Det viser seg at Ethan er en Forvandler, en eldgammel og ukjent menneskerase som lever i forskjellige kropper.

Dermed må Ethan navigere en jentekropp med alt som følger med. Samtidig har han fått en aldri så liten oppgave: Han skal gjøre verden til et bedre sted.

Digital utgave: Lån e-boka
Annen tittel
Medvirkende
Utgitt
Oslo : Aschehoug , 2014
Omfang
312 s.
Passer for
Opplysninger
Originaltittel: Drew . - Ethan er en vanlig tenåringsgutt som er glad i å skate, og som ønsker seg bedre drag på jentene. Den dagen han skal begynne på High School skjer det noe. Han våkner opp i kroppen til Drew, en blond, over middels søt jente. Det viser seg at han er en Forvandler, en gammel menneskerase som er skapt for å gjøre verden til et bedre sted. Det betyr at hver av de fire årene han går på skolen, vil han leve i fire ulike kropper. Bare hjernen hans er den samme. På slutten av syklusen må han velge hvilken av disse personene han skal være resten av livet. Dette er en fortelling om kjønnsidentitet og hvordan forskjellige mennesketyper blir behandlet av andre, og hva som avgjør hvem man er som person. Fortelling for ungdomstrinnet.
Emner
Sjanger
Dewey
155.2 . - 305.3 . - 373.73 . - 813
ISBN
978-82-03-25812-1(ib.)

Bibliotek som har denne

Andre utgaver/formater

Forvandlerne
T Cooper
av T. Cooper og Allyson Glock-Cooper ; ov...

Tale på CD · Bokmål · 2015