Nybakt til jul


Marit Røttingsnes Westlie ; foto: Øystein Westlie
Bok Bokmål 2006 · JUL
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende
Westlie, Øystein (fotogr.)
Utgitt
[Oslo] : Cappelen , 2006
Omfang
144 s. : ill.
Opplysninger
Har innholdsfortegnelse, register. - I denne personlige kokeboken samler Marit Røttingsnes Westlie sine beste oppskrifter til advent og jul - noen gamle og tradisjonsrike, andre nye og moderne. Oppskriftene på adventskrans med mandelfyll, lussekatter, pepperkakejulekrybbe finner du sammen med oppskrifter på baconsurrede dadler og fiken med parmesan til førjulsfesten. Julens tradisjonsrike småkaker og havrekjeks presenteres sammen med pecannøttflarn med appelsinsmørkrem og biscotti med sjokolade og tranebær, mens julebrødet får selskap av solsikkebrød, rundstykker med fiken og briocher med julekrydder. Blant kakeoppskriftene kan nevnes engelsk julekake, panettone (italiensk julekake), fruktkake, fyrstekake og ulike sorter muffins. Oppskriftene på julegodterier og -drikker har fått plass bakerst.
Emner
Sjanger
Dewey
641.815 . - 641.8654 . - 641.8 . - 641.5 . - 641.56 . - 641.568 . - 641.865
ISBN
82-02-26169-4(ib.) : Nkr 299.00. - 978-82-02-26169-6

Bibliotek som har denne