Vår verden i dag


Reuters ; [bilderedaktør: Ayperi Karabuda Ecer ; prosjektleder: Jassim Ahmad ; norsk oversettelse: Irene Inman Tjørve]
Bok Bokmål 2009 · Bildeverker

Oppdaterer

om denne boka:
De eminente fotografene i verdens største nyhetsbyrå, REUTERS, oppsummerer vår samtid med sine beste og vakreste bilder. I denne boken fanger de inn de store nyhetene, menneskene vi snakker om, de uskyldige ofrene i krigssonen, katastrofene, hverdagsheltene, kjærligheten, leken og livsgleden.

Vi blir med på Sex and the City-premieren i New York og åpningen av sommer-OL i Beijing. Vi møter USAs første fargede presidentkandiat, får presentert Heathrows nyeste terminal, ser orkanen Gustavs herjinger i Mexicogulfen og hundrevis av andre store og små begivenheter fra året som har gått.

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Medvirkende
Tjørve, Irene Inman (oversetter)
Utgitt
Oslo : Versal forl. , cop. 2009
Omfang
[352] s. : hovedsakelig ill.
Opplysninger
Originaltittel: Our world now . - Har innholdsfortegnelse . - I denne boken oppsummerer fotografene i nyhetsbyrået Reuters samtiden med sine beste bilder. Leseren får se bilder av de store nyhetene, menneskene vi snakker om, de uskyldige ofrene i krigssonen, katastrofene, hverdagsheltene, kjærligheten og livsgleden. Helt konkret tas vi med til Sex and the city-premieren i New York, åpningen av sommer-OL i Beijing og orkanherjinger i Mexicogulfen.
Emner
2000-2099
Historie
Verdshistorie - 2000-
2000-tallet
Verdenshistorie
fotografier fotografer aviser massemedia pressefotografi presse
Sjanger
Dewey
909.8305 . - 909 . - 909.83
ISBN
978-82-8188-058-0(h.) : Nkr 239.20

Bibliotek som har denne