
Bra burgere og alt det gode tilbehøret : saftige burgere av kjøtt, fisk og grønnsaker
Paul Gayler
Bok · Bokmål · 2014
Annen tittel | |
---|---|
Originaltittel | |
Medvirkende | Filgate, Gus (fotogr)
|
Utgitt | Oslo : Cappelen Damm faktum , 2014
|
Omfang | 143 s. : ill., kol
|
Opplysninger | Har innholdsfortegnelse, register. - Burgeren står i fokus i denne kokeboken, og forfatteren presenterer oppskrifter som fratar burgeren junk food-stempelet. Boken inneholder 100 varierte burgeroppskrifter. Burgerne er basert på kjøtt, fisk eller vegetariske. Tilbehør som sauser, salater, brød og poteter har også fått plass. - Burgeren står i fokus i denne kokeboken, og forfatteren presenterer oppskrifter som fratar burgeren junk food-stempelet. Boken inneholder 100 varierte burgeroppskrifter. Burgerne er basert på kjøtt, fisk eller vegetariske. Tilbehør som sauser, salater, brød og poteter har også fått plass. NB: Tidligere utgitt under tittelen "Burgere: fra klassisk amerikansk hamburger til thailandsk kyllingburger" (2005).
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-02-43725-1
|