Sprekke-hemmeligheter


Anneli Klepp ; illustrert av Sandra Steffensen
Bok Bokmål 2013 · Barnebøker

Oppdaterer

Line er på ingen måte forelsket. Likevel befinner hun seg, mot sin vilje, på møtene i Forelsket-klubben, klubben der alle må være forelsket.

De er tre venninner som har en hemmelig klubb. Men Line har så mange nødløgner at problemene tårner seg opp for henne. Line sier hun er forelsket i Birk, og håper inderlig ikke de andre finner ut hvem, eller hva, Birk er.

Noen ganger er det så vanskelig med bestevenninner. Line er en til tider litt for handlekraftig, og litt for kreativ og passe selvstendig jente, som får orden på forviklingene. Til slutt.

Dette er en humoristisk fortelling om vennskap og venninneforviklinger.

Fortelling for mellomtrinnet.

Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel
Originaltittel
Medvirkende
Steffensen, Sandra (illustratør)
Utgitt
[Oslo] : Gyldendal , 2013
Omfang
90 s. : ill.
Passer for
Opplysninger
Line er på ingen måte forelsket. Likevel befinner hun seg, mot sin vilje, på møtene i Forelsket-klubben, klubben der alle må være forelsket. De er tre venninner som har en hemmelig klubb. Men Line har så mange nødløgner at problemene tårner seg opp for henne. Line sier hun er forelsket i Birk, og håper inderlig ikke de andre finner ut hvem, eller hva, Birk er. Noen ganger er det så vanskelig med bestevenninner. Line er en til tider litt for handlekraftig, og litt for kreativ og passe selvstendig jente, som får orden på forviklingene. Til slutt. Dette er en humoristisk fortelling vennskap og venninneforviklinger. Fortelling for mellomtrinnet.. - God, leselig skrift
Emner
Sjanger
Dewey
b Kle . - 306.4812 . - 306.874 . - 028.5 . - 839.82 . - 177 . - 177.62 . - 636.7 . - 839.823 . - 306.7
ISBN
978-82-05-42746-4(ib.) : Nkr 199.00

Bibliotek som har denne