Brød og brødbaking
Erik Røed · Åpent bakeri ; tekst: Erik Røed ; foto: Sigurd Fandango ; [bakefaglig ansvarlig: André Løvaas]
Bok Bokmål 2011 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Fandango, Sigurd (fotogr.)
|
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Cappelen Damm , 2011
|
Omfang | 189 s. : ill.
|
Opplysninger | Over tittelen: Åpent bakeri. - Har innholdsfortegnelse, ordliste. - For 10 år siden startet "Åpent bakeri" opp bak Slottet, og ble raskt en suksess. I denne boken deler bakerne hemmelighetene bak sine beste brød med oss. Her får vi presentert de viktigste elementene i gjær- og surdeigsbakst, og oppskriftene er ordnet på en måte som fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som man baker seg gjennom dem.
|
Emner | Baking
Baking(matlaging) Brød Brød og lignende matvarer Vis mer... Brød og lignende matvarer(matlaging)
Lefser(matlaging) bakervarer bakervarer(matlaging) brød(matlaging) gjærbakst - matlaging Brødbaking Brødbaking((NO-OsBA)1115667) kokebøker brød brødbaking gjærbaking gjærbakst surdeig surdeigsbakst |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-02-36126-6 (ib. ) : Nkr 399.00
|