Den eneste ene [4]


Jørn Lier Horst
Lydbok på CD Bokmål 2007 · Krim

Oppdaterer

om denne boka:

Kajsa Berg er publikums og medias yndling. Den blide håndballjenta er mest-scorende spiller i eliteserien, og har en sentral rolle på håndballandslaget.

En varm julidag forsvinner hun på vei til treningssenteret, i løpet av en spasertur på to minutter. Det er midt på dagen, likevel blir politiet stående helt uten spor. Så finner brannmannskap som kjemper mot en skogbrann et forkullet mannslik, lenket fast til et tre, og ved siden av liket en katt med avkappede forpoter. Og fremdeles leter de etter Kajsa.

Alle rundt henne ser ut til å ha noe å skjule, og etterforskningen skal avdekke lag på lag av menneskelig ynkelighet og maktberuselse.

Politimannen William Wisting føler at han kaver i et dystert mørke, og kona Ingrid er på oppdrag for NORAD. Dag etter dag går, uten nye spor. Og uten at Ingrid ringer.

Medvirkende
Berven, Yngve (innl.)
Utgitt
<Melhus> : Lydbokforl. , 2007
Omfang
6 kompaktplater (7 t, 49 min)
Opplysninger
Lest av Yngve Berven . - En varm julidag forsvinner Kajsa Berg på vei til treningssenteret. Det er midt på dagen og spaserturen tar to minutter, likevel blir politiet stående helt uten spor. Kajsa Berg var publikum og medias yndling. Hun var mest-scorende spiller i håndballens eliteserie, med en sentral rolle på landslaget. Aller rundt henne later til å ha noe å skjule. Lag på lag av menneskelig ynkelighet og maktberuselse avdekkes under etterforskningen, mens dagene går uten at nye spor dukker opp. Fremdeles leter de etter Kajsa. Politimannen William Wisting føler at han kaver i et dystert mørke. Bok og lydbok utgis samtidig.
Emner
Sjanger
Geografisk emneord
Dewey
ISBN
978-82-421-2218-6 : Nkr 339.00

Bibliotek som har denne