
Molecular gastronomy : exploring the science of flavor
Hervé This
Bok · Engelsk · 2006
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | New York : Columbia University Press , c2006
|
Omfang | XI, 377 s. : ill.
|
Emner | Flavor
Food - Sensory evaluation Gastronomy Gastronomi Vis mer... Mat
Matlaging Næringsmiddelkjemi Sanser Sensorikk Smak Smaksstoffer gastronomi sanser sanseevne smak lukter mat næringsmidlerkokekunst matlaging smakssansen molekylærbasert molekylær sensorikk teknikker m olekylær |
Dewey | |
ISBN | 023113312X. - 9780231133128
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nofima : Biblioteket Ås har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord universitet - Universitetsbiblioteket Bodø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Lysholm har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Realfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Realfagsbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)