
Fast food/slow food : the cultural economy of the global food system
edited by Richard Wilk
Bok · Engelsk · 2006
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Lanham, Md. : Altamira Press , cop. 2006
|
Omfang | VI, 268 s. : ill.
|
Emner | Convenience foods - Social aspects
Cookery - Social aspects Food habits - Social aspects Food industry and trade - Social aspects Vis mer... International economic integration - Social aspects
Mat Næringsmiddelindustri hurtigmat matvarer system matvareindustrien matvaner matvaresystemer sosialantropologi antropologi mat |
Dewey | |
ISBN | 0759109141. - 075910915X. - 9780759109148. - 9780759109155
|
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Altabiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for samfunnsvitenskap, musikk og psykologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)