
Basic : -ganske enkelt god mat
Sabine Sälzer
Bok · Bokmål · 2000
Utgitt | Oslo : Aschehoug , 2000
|
---|---|
Omfang | 168 s. : kol. ill
|
Opplysninger | Originaltittel: Basic cooking. - Dette er en kokebok med basic kunnskap fra innkjøp til ferdig rett. Over 100 oppskrifter som rommer alt fra hjemmelaget majones, stekte poteter, risotto og mormors svinestek til sjokolademusse. Med register
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-03-22496-2
|
- Drømtorp videregående skole: Biblioteket har 1 av 1 ledig
- Kongsberg videregående skole: Maurits Hansen-biblioteket Tinius Olsen-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nannestad videregående skole: Læringssenteret har 1 av 1 ledig
- Sørumsand videregående skole: Biblioteket har 1 av 1 ledig