Produksjons- og konserveringslære : hotell- og næringsmiddelfag
Kjell E. Innli, Helge Helmersen
Bok Bokmål 1994 · Videregående skole
Les boka på nett
Utgitt | Oslo : Yrkeslitteratur , 1994
|
---|---|
Omfang | 312 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Emner | Food Handling
Food Preservation MATVAREPRODUKSJON Matlaging - Lærebøker Vis mer... Matvarer
Næringsmiddel Produksjonlære Produksjons- og konserveringslære Servering - Lærebøker Hotell-og næringsmiddelfag - Lærebøker Hotellfag Konservering Matvarer og matlaging - Lærebøker Næringsmiddelfag Næringsmidler Råstoffer matlaging konservering matvarer matvarekunnskap hotell næringsmiddelfag storkjøkken baking servering kjøtt fisk farse lærebøker videregående skole hotellfag |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8258401629
|