Food in world history
Jeffrey M. Pilcher
Bok · Engelsk · 2006
| Utgitt | New York : Routledge , 2006
|
|---|---|
| Omfang | VIII, 132 s.
|
| Emner | Food supply - History
Food - History Historisk framstilling Mat mat mathistorie matkultur matskikker mattradisjoner ernæring historisk framstilling |
| Dewey | |
| ISBN | 0415311454. - 0415311462. - 9780415311458. - 9780415311465
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for humaniora har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)