Quality of Norwegian barley (Hordeum vulgare) for food : effects of variety and growth environment on food quality characteristics with emphasis on total β-glucan content = Kvalitetsegenskaper i norsk bygg (Hordeum vulgare) til mat : betydningen av sort og dyrkningsmiljø for matkvalitet med hovedfokus på totalt innhold av β-glukan
Elin Halvorsen Sikkeland
Bok Engelsk 2010
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : [E.H. Sikkeland] , 2010
|
Omfang | VI, 55 s. : fig.
|
Opplysninger | Mastergradsoppgave i Plantevitenskap - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Institutt for plante- og miljøvitenskap, Ås. 2010. - Sammendrag på engelsk og norsk
|
Emner | Barley
Beta gluconase Chemical composition Climatic factors Vis mer... Crop management
Crop yield Grain Health foods Hordeum vulgare Proteins Quality Site factors Starch Varieties Variety trials bygg kvalitet protein stivelse helsekost fôrverdi korndyrking klima lokalitet, voksested avling, avgrøde variant sortsforsøk |