Rapsolje og linole tilsatt i kyllingfôr ga forbedret kyllingkjøtt : inntak av dette kjøttet endret ikke nivå av triglyserid, kolesterol, C-reaktivt protein i blodlipider eller blodtrykk hos menneske = Rapeseed oil and linseed oil added to chickenfeed improved the chicken meat : consumption of the meat did not change the level of triglyceride, cholesterol, C-reactive protien in blood lipids or blood pressure in humans
Malin Andersen
Bok Bokmål 2012
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Ås : [M. Andersen] , 2012
|
Omfang | 1 b. (flere pag.) : fig.
|
Opplysninger | Mastergradsoppgave i Husdyrvitenskap - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap, Ås, 2012. - Sammendrag på engelsk og norsk
|
Emner | Blood lipids
Blood pressure Chicken meat Chickens Vis mer... Cholesterol
Feed additives Health foods Human physiology Improvement Linseed oil Mankind Norway Proteins Rapeseed oil Triglycerides rapsolje fôr fôrtilsetning kylling kjøtt humanernæring fettinhold blod helsekost protein |