
Menyer for restaurant og institusjon
Tom Helge Sørensen
Bok · Bokmål · 2003
Utgitt | Oslo : Universitetsforlaget , 2003
|
---|---|
Omfang | 144 s. : fig
|
Utgave | 4. oppl
|
Opplysninger | Menyen er for mange bedrifter en viktig del av profileringen, og da kreves det kunnskap for å sette opp en meny som passer med spisestedet, og som er til hjelp for gjesten. Boka gir en innføring og øvelse i hvordan en kan komponere de ulike menytypene, med skrivemåter, oppsett i forhold til menynøkkelen og menyspråket. Kokker og servitører må også vite hvordan valg av råvarer, tillaging og oppbevaring kan påvirke helsen og tilpasses spesielle kostbehov. Med eksempler på menyer, oppgaver, liste over menyuttrykk, firespråksregister og stikkordregister
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 82-00-41511-2
|