Rakefisk : mat for hertuger og frie bønder
Astri Riddervold, Halvor Heuch ; [fagkonsulenter: Per Einar Granum, Magne Rugsveen]
Bok Bokmål 2011 · Kokebøker (Form)
Digital utgave: Søke-URL
Annen tittel | |
---|---|
Medvirkende | |
Utgitt | Oslo : Cappelen Damm Faktum , 2011
|
Omfang | 173 s. : ill.
|
Utgave | 1. utg. [i.e. 3. utg.?]
|
Opplysninger | 1. utg. Oslo : Teknologisk forl., 1999 med undertittel: "- en vidunderlig spise". - Undertittel på omslaget: Kulturhistorisk kokebok
|
Emner | Fisk
Matlaging Kulturhistorie Rakfisk Vis mer... Konservering (Mat)
Matkonservering : (NO-TrBIB)HUME21039 Rakefisk mattradisjoner Rakefisk(matlaging) Mattradisjoner((NO-TrBIB)HUME04904) Rakefisk((NO-TrBIB)HUME19980) rakfisk fisk kokebøker tilberedning fiskekokebøker matlaging matlagning ørret mattradisjoner fermentering kulturhistorie botulisme bakteriologi modning lukt smak sensorikk mugg enzymer gastronomi tradisjonsmat rakefisk |
Sjanger | Kokebøker (Form) : (NO-TrBIB)HUME01262. - Kokebøker . - Kokebøker((NO-TrBIB)HUME01262) . - Kokebøker((uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150) . - Kokebøker(https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150)
|
Dewey | |
ISBN | 9788202361013 : Nkr 199.00
|