Coffee, tea, chocolate, and the brain
edited by Astrid Nehlig
Bok · Engelsk · 2004
| Utgitt | Boca Raton : CRC Press , c2004
|
|---|---|
| Omfang | 237 s.
|
| Emner | Brain - Effect of drugs on
Caffeine - Physiological effect Chocolate - Physiological effect Coffee - Physiological effect Vis mer... Neurochemistry
Tea - Physiological effect Brain - drug effects Cacao - physiology Caffeine - pharmacology Coffee - physiology Cognition - drug effects Tea - physiology kaffe te sjokolade hjerne koffein fysiologi kognisjon farmakologi |
| ISBN | 0415306914
|
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Øya har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Psykologi- og jusbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)