
Food in early modern Europe
Ken Albala
Bok · Engelsk · 2003
Utgitt | Westport, Conn. : Greenwood Press , 2003
|
---|---|
Omfang | XVII, 260 s. : ill.
|
Emner | Agriculture - History - Europe
Dinners and dining - History - Europe Europe - Social life and customs Food habits - History - Europe Vis mer... Nutrition - History - Europe
Historisk framstilling Mat Mattradisjoner mat historie mattradisjoner tradisjoner tidlig nytid europa kultur matkultur skikker historisk framstilling matlaging matvaner ernæring jordbruk |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 0313319626
|
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 1 av 1 ledig
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 1 av 1 ledig
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 1 av 1 ledig