
The atlas of food : who eats what, where and why
Erik Millstone
Bok · Engelsk · 2003
Utgitt | London N.Y. : Earthscan : Penguin , 2003
|
---|---|
Omfang | 128 s. : ill.
|
Emner | Food
Food industry and trade Biotechnology Diet Vis mer... Famine
Feeding habits Food consumption Food policies Food production Food supply Foods Malnutrition ernæring matforsyning sult matproduksjon forbruk matforbruk underernæring fedme kugalskap genteknologi functional foods tilsetningsstoffer kart statistikk verden |
ISBN | 0142002240. - 1853839655. - 9780142002247
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Sørhellinga har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord universitet - Universitetsbiblioteket Bodø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Norsk Teknisk Museum: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket. Etnografi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Bø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)