Tourism and gastronomy
edited by Anne Mette Hjalager and Greg Richards
Bok · Engelsk · 2002
| Utgitt | London : Routledge , 2002
|
|---|---|
| Omfang | XIII, 238 s. : ill.
|
| Opplysninger | "The book is a result of transnational collaboration between members of the Association for Tourism and Leisure Education (ATLAS). ... in Portugal for the First International Gastronomy Congress" - Forordet
|
| Emner | |
| ISBN | 0415273811
|
- Høyskolen Kristiania: Biblioteket Kvadraturen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Dragvoll har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Altabiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)