
Food, people and society : a European perspective of consumers' food choices
L.J. Frewer, E. Risvik, H. Schifferstein (eds.)
Bok · Engelsk · 2001
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | Berlin : Springer , cop. 2001
|
Omfang | XXI, 462 s. : ill.
|
Emner | Etnologi
Forbrukere Kosthold Kroppen Vis mer... Kultur og samfunn
Mat Matvareproduksjon Samfunn Sensorisk analyse analyser europa forbrukere holdninger kultur kvalitet næringsmidler sensorikk matvarevalg matvareforbruk samfunnsernæring matvaner spisevaner forbrukersamfunn matpreferanser sensorisk analyse fett eldre matvareproduksjon forskning næringsmiddel kreft forebygging kosthold markedsføring |
Geografisk emneord | |
Dewey | |
ISBN | 3540415211
|
- Nofima : Biblioteket Tromsø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nofima : Biblioteket Ås har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nord universitet: Universitetsbiblioteket i Steinkjer har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Lysholm har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Realfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)