Food, drink and identity : cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages
edited by Peter Scholliers
Bok · Engelsk · 2001
| Medvirkende | Scholliers, Peter (redaktør)
|
|---|---|
| Utgitt | Oxford : Berg , 2001
|
| Omfang | XI, 223 s. : ill.
|
| Opplysninger | Av innholdet: The National Nutrition Exhibition : a new nutritional narrative in Norway in the 1930s / Inger Johanne Lyngø
|
| Emner | |
| Geografisk emneord | |
| Dewey | |
| ISBN | 1859734561. - 1859734618
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Gunnerusbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: HumSam-biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for humaniora har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for samfunnsvitenskap, musikk og psykologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Sørøst-Norge: Biblioteket - Vestfold har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)