Modernist bread. Volume 6. Kitchen manual
Nathan Myhrvold
Bok · Engelsk · 2017
| Medvirkende | |
|---|---|
| Utgitt | Bellevue : The Cooking Lab , 2017
|
| Omfang | 430
|
| Opplysninger | Volume 1. History and fundamentals ; Volume 2. Ingredients ; Volume 3. Techniques and equipment ; Volume 4. Recipes I ; Volume 5. Recipes II ; Volume 6. Kitchen manual
|
| Emner | |
| Dewey | |
| ISBN | 978-0-9827610-5-2
|
- Brattvåg bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Deichman Bjørvika har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Høgskulen på Vestlandet: Biblioteket Bergen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nofima : Biblioteket Stavanger har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)