
The science of cooking
Peter Barham
Bok · Engelsk · 2001 · Kokebøker
Utgitt | Berlin : Springer , c2001
|
---|---|
Omfang | 244 s. : ill.
|
Emner | Cookery
Baking Cooking Food science Vis mer... Foods
Gastronomi Mat Matlaging Naturvitenskap Næringsmiddelkjemi Organoleptic properties Thermal properties matlaging kokekunst næringsmiddelkjemi naturvitenskap matgastronomi kokebøker molekylær |
Sjanger | |
ISBN | 3540674667
|
- Høgskulen i Volda: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- INN: Universitetsbiblioteket Elverum har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Realfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- OsloMet - storbyuniversitetet: Universitetsbiblioteket Kjeller har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiO : Universitetsbiblioteket: Realfagsbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Agder: Kristiansand har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)