| |
---|
Utgitt
| |
---|
Omfang
| |
---|
Opplysninger
| Dette er en kokebok for diabetikere. Her finnes mer enn 50 retter av ulik art for enhver anlending, både til hverdag og til fest, for barn så vel som voksne. Dette er smakfulle retter som alle kan nyte, velg mellom ulike supper, forretter og småretter, kjøtt- og fiskeretter, vegetar-retter, desserter, konfekt og bakverk. Boka inneholder også viktig informasjon om hvordan man bør legge opp kostholdet samt hva diabetes innebærer og hvilke forholdsregler man bør ta. Oppskriftene er forklart med fremgangsmåte steg- for-steg. Uthevet i egne faktabokser i den løpende teksten står det oppført hvilke næringsstoffer de repektive rettene inneholder. Oversiktlig layout ogflotte fargefotografier.
|
---|
Emner
| |
---|
Sjanger
| |
---|
Dewey
| |
---|
ISBN
| |
---|