| Medvirkende
| |
|---|
| |
|---|
| Utgitt
| |
|---|
| Omfang
| |
|---|
| Opplysninger
| Dette er en kokebok for dem som har melke-allergi. Her finnes mer enn 50 retter av ulik art - for enhver anlending, både til hverdag og til fest, forbarn så vel som voksne. Dette er smakfulle retter som alle kan nyte, velg mellom ulike supper, forretter og småretter, kjøtt- og fiskeretter, vegetar-retter, pasta, desserter og bakverk. Boka inneholder også viktig informasjonom hvordan man bør legge opp kostholdet samt hva melke-allergi innebærer og hvilke forholdsregler man bør ta. Oppskriftene er forklart med fremgangsmåtesteg-for-steg. Uthevet i egne faktabokser i den løpende teksten står det oppført hvilke næringsstoffer de repektive rettene inneholder. Oversiktlig layout og flotte fargefotografier.
|
|---|
| Emner
| |
|---|
| Sjanger
| |
|---|
| Dewey
| |
|---|
| ISBN
| |
|---|