
Hvordan koke vann : alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om
Andreas Viestad
Bok · Bokmål · 2011
Medvirkende | |
---|---|
Utgitt | [Oslo] : Cappelen Damm , 2011
|
Omfang | 267 s. : ill.
|
Opplysninger | 1. utg.: Oslo : Cappelen, 2005. - Undertittel på omslaget: Matlagingens mysterier forklart - med mer enn 200 deilige oppskrifter og tips. - Elektronisk reproduksjon
|
Emner | matlaging kokekunst matvitenskap teknikker oppskrifter kokebok
|
Dewey | |
ISBN | 9788202355890 : Nkr 349.00
|
- Askøy folkebibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Deichman Bjørvika har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Lindesnesbibliotekene Bjelland har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Lindesnesbibliotekene Fengselet har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Lindesnesbibliotekene: Mandal har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Lindesnesbibliotekene: Vigeland har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Lindesnesbibliotekene: Øyslebø har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nes bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Kultur- og samfunnsfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)