
Kokkehåndboka : en matlagings- og råstofflære
Svein Faugstad
Bok · Bokmål · 2001 · Kokebøker
Utgitt | Nesbru : Vett & Viten , 2001
|
---|---|
Omfang | 350 s. : ill.
|
Utgave | Bokmål[utg.]
|
Opplysninger | Elektronisk reproduksjon
|
Emner | matvarer matlaging råvarer råstofflære konservering kulturelle religiøse spiseskikker matregler kostrestriksjoner vegetarkost spesialkost informasjonsteknologi it internkontroll ik-mat kjøkkenhygiene kokkfaget matrestriksjoner lærebøker videregående skole
|
Sjanger | |
ISBN | 8241203535
|
- Atlantis Medisinske Høgskole: Biblioteket Oslo har 1 av 1 ledig
- Brønnøysund videregående skole: Biblioteket har 1 av 1 ledig
OBS! Ingen ledig for fjernlån - Drømtorp videregående skole: Biblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Nannestad videregående skole: Læringssenteret har 1 av 1 ledig
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 2 av 2 ledig
- Nordre Follo bibliotek - Ski bibliotek har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Gunnerusbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 1 ledig
- Universitetsbiblioteket i Stavanger: Ullandhaug har 0 av 1 ledig