Godt for ganen, godt for hjertet : maten som gir deg et bedre liv
Leiv Ose · Leiv Ose og Caroline S. Bergei ; fotoillustrert ved Johs. Bøe
Bok Bokmål 2005 · Kokebøker
Digital utgave: Søke-URL
Medvirkende | Bøe, Johs, (medarbeider)
|
---|---|
Utgitt | Oslo : Cappelen , cop. 2005
|
Omfang | 175 s. : ill.
|
Utgave | 3. utg.
|
Opplysninger | 1. utg. Oslo : Grøndahl Dreyer, 1999
|
Emner | Cholesterol, Dietary
Cooking Diet, Fat-Restricted Hypercholesterolemia Vis mer... Diett
Dietter Hjertesykdommer Hotell/næring-fag Kokebøker Kolesterol og ernµring Matlagning Matoppskrifter Oppskrifter Spesialkost Ærnæring Ernæring Fett Hjertesykdommer(matlaging) - Ernæring Helsekost Helsekost(matlaging) Kolesterol og ernæring Kolesterol Kolestrol Kolestrol og ernæring Matlaging Helsekost((NO-OsBA)1114608) Kolesterol og ernæring((NO-OsBA)1111913) helsekost slankekost kosthold kosthald |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 8202243998 : Nkr 299.00
|