Food microbiology
M.R. Adams
Bok · Engelsk · 2008
| Utgitt | Cambridge : RSC Publ. , c2008
|
|---|---|
| Omfang | XIV, 463 s. : ill.
|
| Utgave | 3rd ed.
|
| Emner | Anvendt mikrobiologi
Fermentering Matforgiftning Matkonservering Vis mer... Matproduksjon
Mikrobiologiske metoder Næringsmiddelbakteriologi næringsmiddelkontroll mikrobiologi matvarer |
| ISBN | 9780854042845
|
- Nasjonalbiblioteket: Depotbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NMBU Universitetsbiblioteket, Veterinærbygningen har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Biblioteket Ålesund har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- NTNU Universitetsbiblioteket: Realfagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- UiT Norges arktiske universitet: Natur- og helsefagbiblioteket har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)
- Universitetsbiblioteket i Bergen: Bibliotek for naturvitenskap og teknologi har 0 av 0 ledig (Oppdaterer)