
Godt uten gluten
Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Tale på CD · Bokmål · 2011
Annen tittel | |
---|---|
Utgitt | Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2011
|
Omfang | 4 t. 09 min.
|
Opplysninger | 1. norske utg.: Damm, 2004 med tittel: Damms beste oppskrifter på glutenfri bakst. - Originaltittel: Baka glutenfritt. - Undertittel på omslaget: Gode oppskrifter på brød, kaker og annet bakverk. - Liv Aakvik. - Selv om du er glutenallergiker, betyr ikke det at du må spise tørt, smakløst bakverk resten av livet. I denne boken får du mange gode oppskrifter på ulike typer brød, kaker og annet bakverk som du kan nyte både til hverdag og fest. Først i boken gjennomgår du et lite kurs i glutenfri baking med beskrivelse av teknikker og råvarer. Å ikke tåle gluten innebærer store forandringer i kostholdet. Ikke minst opplever de fleste at det å ikke kunne spise vanlig brød er en stor forandring og et tap. Men denne boken viser at du likevel kan bake godt brød av mange typer. Ved hjelp av noen enkle knep, litt trening og alternative råvarer enn vi kanskje er vant til, kan glutenfritt brød bli noe å glede seg over.. - 06/04/2011. - Oslo
|
Emner | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-16-10177-3
|
Hylleplass | 615899
|