| |
---|
Utgitt
| Oslo : Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek , 2000
|
---|
Omfang
| |
---|
Opplysninger
| Originalens tittel : Die echte französische Küche. - Ranveig Eckhoff. - Er det raffinert og komplisert eller raffinert enkelt? Bli kjent med dette kjøkkenet på en kulinarisk reise gjennom de franske provinser. I sentrum av reisen: 200 klassiske oppskrifter fra hele Frankrike. Og matrettene er like varierte som landskapene, her finner du alt fra det enkle og solide til det mer forfinet elegante. Dessuten: Stemningsfulle reisebilder og interessant lesestoff om mennesker, natur og kultur, festdager og viner, typisk franske produkter og berømte spesialiteter.. - Original forlag : Gräfe und Unzer GmbH, München. - 18/02/2000. - 18/05/2004. - Oslo
|
---|
Emner
| |
---|
Dewey
| |
---|
ISBN
| |
---|
Hylleplass
| |
---|